Vi märker att du använder en äldre webbläsare som inte längre stöds fullt ut av vår webbplats och du kan därför uppleva vissa problem och begränsningar under ditt besök.

Vi föreslår att du istället använder Google Chrome alternativt Microsoft Edge där du ska få en komplett upplevelse av vår webbplats.

Press

Information

Webbplatsen attraktivaoskarshamn.com uppdateras av Attraktiva Oskarshamn AB som arbetar med marknadsföring samt plats- och företagsutveckling i Oskarshamn. Vi på Attraktiva Oskarshamn AB vill skapa förståelse och delaktighet genom att kontinuerligt informera om nyheter på vår hemsida.

Intervju och frågor

Vill du ställa frågor kring vårt arbete på Attraktiva Oskarshamn AB eller boka en intervju med någon av våra medarbetare så är du varmt välkommen att kontakta vår VD, Magnus Franzén.

072-254 11 16
magnus@oskarshamn.com

Pressbilder

I vår mediabank för platsen Oskarshamn hittar du bilder som får användas fritt av partners, journalister och branschmedier i redaktionella sammanhang där Oskarshamn presenteras som destination för besökare, boende och företag. Där hittar du även vår grafiska manual som innehåller regler för hur logotyp, typsnitt, färger och grafiska element ska användas. Manualen visar även hur vår design ser ut och hur den ska tillämpas i olika kanaler och material.