Nyheter

Inställda evenemang

Publicerad den 24 mars, 2020

I kölvattnet av Corona-pandemins framfart ställer vi nu in ett antal evenemang som skulle genomförts under våren/försommaren. Tyvärr är situationen i landet just nu allvarlig och vi känner stort ansvar för våra kunder/medlemmar och gäster.

Oskarsgalan skulle genomförts den 16 maj i Be-Ge Hockey Center. Nu ställs evenemanget in. Vi kan i dagsläget inte erbjuda ett alternativdatum men räknar med att återkomma så snart vi vet vilka alternativ som är möjliga. Eventuellt kommer evenemanget inte genomföras under 2020.

Citykvällen som skulle genomförts den 16 april ställs in och vi räknar med att återkomma med ett nytt datum i höst.

Femtontrettiomötet den 18 mars kring offentlig upphandling ställs in. Vi ber att få återkomma med nytt datum när det blir möjligt.

När det gäller Tolvskillingsmarknaden kommer polistillståndet inte bli godkänt med hänvisning till regeringens beslut att förbjuda evenemang med mer än 500 personer. Vi avvaktar tills vidare beslut och kommer via vår hemsida och media meddela vad som gäller.

Föreläsningen den 7 april ” Ny kommersiell kärnkraft i Sverige 2032” ställs in och vi räknar med att återkomma med nytt datum i höst.

Hemvändaraktiviteten ”Vi saknar dig” som skulle gå av stapeln i påsk ställs in.

För mer information kontakta:

Johanna Asp
072-560 80 72
johanna@oskarshamn.com

Jan Hardebrant
072-560 30 72
jan@oskarshamn.com